Home ┬╗ Verhuur

Intern transport verhuur

Liftlease verhuurt ieder gewenst intern transportmiddel. Uw logistieke vraag is ons uitgangspunt. Op basis daarvan gaan wij op zoek naar de optimale oplossing. Daarmee bedoelen wij: de juiste machine op de juiste plek voor de juiste prijs. Wij verhuren onder meer heftrucks, magazijntrucks, pallettrucks, veeg- en schrobmachines, hoogwerkers en verreikers. Vanzelfsprekend verzorgen wij ook het transport van de machines voor u.

Flexibele oplossingen

Liftlease staat en gaat voor maatwerk. Flexibiliteit en oplossingsgericht werken, daar houden wij van. Daarom denken en bewegen wij graag met u mee. Uw onderneming is continu in ontwikkeling, de beste oplossing dus ook. En wilt u 1 dag of 10 jaar huren? Bij ons is iedere huurtermijn mogelijk, uiteraard tegen een aantrekkelijk tarief. Voor een lange huurtermijn bieden wij full operational lease. Dit betekent dat u een vast huurtarief betaalt, waarin de operationele kosten, zoals onderhoud, veiligheidskeuringen en servicebezoeken, zijn inbegrepen.

Heftrucks

diesel / lpg / elektrisch

Bekijk onze heftrucks

Stapelaars

Bekijk onze stapelaars

Pallettrucks

Bekijk onze pallettrucks

Verreikers

Bekijk onze verreikers

Veegmachines & Schrobmachines

Bekijk onze veegmachines en schrobmachines

Reachtrucks

Bekijk onze reachtrucks

Orderverzamelaars

Bekijk onze orderverzamelaars

Hoogwerkers

Bekijk onze hoogwerkers

Intern transport materieel huren

Investeren in intern transportmaterieel kan een financi├źle last zijn voor uw onderneming. Huren biedt dan uitkomst. U betaalt een vast bedrag per maand en heeft dus geen onvoorziene uitgaven. Bovendien bent u verzekerd van continu├»teit in uw logistieke proces. Wij verzorgen het onderhoud, de jaarlijkse keuringen en eventuele reparaties.

Sale & leaseback

Een nieuw intern transportmiddel inzetten is niet altijd de beste oplossing. Bij een lagere inzet geeft een jong gebruikte machine vaak een goede besparing. Liftlease biedt daarom de sale & leaseback optie: u verkoopt uw machine aan ons en wij verhuren deze direct terug aan u. Ook bij deze constructie verzorgen wij uiteraard het onderhoud, de jaarlijkse keuringen en eventuele reparaties. Op deze manier waarborgt u de continu├»teit en maakt u financi├źle middelen voor uw onderneming vrij. Lees hier meer over sale en leaseback.

Wilt u meer weten?

Stefan neemt graag contact met u op.

Liftlease heeft een nieuwe koers uitgezet. Wij doen waar wij al decennia goed in zijn, maar nu n├│g beter:
onze klanten ontzorgen met optimale service.
Wij zijn klaar voor de toekomst!