Stapelaar verhuur – onbezorgd bij Liftlease

Stapelaars worden voornamelijk gebruikt om orders te picken en om goederen in te slaan. Het is eigenlijk een palletruck met een upgrade, omdat het pallets ook de hoogte in kan takelen.

Bij Liftlease verhuren we verschillende soorten stapelaars. bekijk hieronder onze verschillende soorten en ons merken aanbod.

De voordelen van huren bij Liftlease

Huurt u een stapelaar bij Liftlease, dan weet u zeker dat u een betrouwbare en wendbare oplossing in handen heeft. De grootste voordelen van huren bij Liftlease:

  1. Preventief onderhoud en reparaties aan uw stapelaar(s)
  2. Jaarlijkse veiligheidskeuringen door een erkend keurmeester
  3. Inhouse chauffeursopleidingen mét certificaat

Stapelaar

Elektrisch
Vraag een offerte aan

De mogelijkheden bij Liftlease

Een stapelaar huren of leasen

Uw stapelaars of ander intern transportmaterieel huren of leasen kan uitkomst bieden als u liever over meer werkkapitaal beschikt. Voor een vast bedrag per maand maakt u gebruik van de stapelaar die moeiteloos door uw magazijn rijdt, zonder verrast te worden door extra kosten.

Of u nu kiest voor een huurconstructie voor een korte periode, full operational lease of sale & leaseback, u bent verzekerd van continuïteit in uw logistieke proces. Liftlease neemt het onderhoud, de jaarlijkse keuringen en eventuele reparaties aan uw stapelaar voor haar rekening.

 

Aanvullende diensten

Liftlease biedt een totaaloplossing voor intern transport. Naast de verhuur van reachtrucks, heftrucks en andere interne transportmiddelen verlenen wij alle diensten die nodig zijn om uw logistieke proces optimaal te laten verlopen. Zo weet u zeker dat uw reachtrucks altijd functioneren en veilig in gebruik zijn.

Zo verzorgen wij graag het onderhoud en reparaties van uw hoogwerkers voor u, maar nemen wij ook de jaarlijkse veiligheidskeuring voor onze rekening.