Reachtruck verhuur – Flexibel bij Liftlease

In tegenstelling tot heftrucks die binnen en buiten kunnen rijden, worden reachtrucks voornamelijk binnen gebruikt om pallets met goederen te vervoeren. Reachtrucks zijn bijzonder geschikt voor smalle gangpaden, doordat de mast met vork volledig naar voren en achteren geschoven kan worden. Is de mast ingeschoven, dan neemt hij aanzienlijk minder ruimte in dan een heftruck. Daarnaast heeft een reachtruck slechts één achterwiel, waardoor hij nog wendbaarder is.

De voordelen van huren bij Liftlease

Huurt u een reachtruck bij Liftlease, dan weet u zeker dat u een betrouwbare en wendbare oplossing in handen heeft. De grootste voordelen van huren bij Liftlease:

  1. Preventief onderhoud en reparaties aan uw reachtruck(s)
  2. Jaarlijkse veiligheidskeuringen door een erkend keurmeester
  3. Inhouse chauffeursopleidingen mét certificaat

Reachttrucks

Elektrisch
Vraag een offerte aan

De mogelijkheden bij Liftlease

Een reachtruck huren of leasen

Uw reachtrucks of ander intern transportmaterieel huren of leasen kan uitkomst bieden als u liever over meer werkkapitaal beschikt. Voor een vast bedrag per maand maakt u gebruik van de reachtruck die moeiteloos door uw magazijn rijdt, zonder verrast te worden door extra kosten.

Of u nu kiest voor een huurconstructie voor een korte periode, full operational lease of sale & leaseback, u bent verzekerd van continuïteit in uw logistieke proces. Liftlease neemt het onderhoud, de jaarlijkse keuringen en eventuele reparaties aan uw reachtruck voor haar rekening.

 

Aanvullende diensten

Liftlease biedt een totaaloplossing voor intern transport. Naast de verhuur van reachtrucks, heftrucks en andere interne transportmiddelen verlenen wij alle diensten die nodig zijn om uw logistieke proces optimaal te laten verlopen. Zo weet u zeker dat uw reachtrucks altijd functioneren en veilig in gebruik zijn.

Zo verzorgen wij graag het onderhoud en reparaties van uw hoogwerkers voor u, maar nemen wij ook de jaarlijkse veiligheidskeuring voor onze rekening. Is uw personeel niet opgeleid om te werken met reachtrucks? Dan is Liftlease ook uw startpunt voor geschikte opleidingen voor uw medewerkers.