Pallettruck verhuur: onbezorgd bij Liftlease

Pallettrucks van Liftlease stellen u in staat om eenvoudig en snel uw goederen op pallets te verplaatsen. Naast ons aanbod van heftrucks, stapelaars en ander intern transport materieel is de pallettruck een solide vervoersmiddel voor uw goederen.

Op deze pagina vindt u verschillende soorten pallettrucks van verschillende soorten merken. Lees snel verder!

De voordelen van huren bij Liftlease

Huurt u een pallettruck bij Liftlease, dan weet u zeker dat deze volledig aan uw verwachtingen en de geldende veiligheidseisen voldoet. De grootste voordelen van huren bij Liftlease:

  1. Preventief onderhoud en reparaties aan uw pallettruck
  2. Jaarlijkse veiligheidskeuringen door een erkend keurmeester
  3. Inhouse chauffeursopleidingen certificaat

Pallettrucks

Elektrisch
Vraag een offerte aan

De mogelijkheden bij Liftlease

Huur of lease een pallettruck

Een pallettruck huren of leasen kan uitkomst bieden wanneer u geen grote investeringen wilt doen in uw intern transportmaterieel. Voor een vast bedrag per maand maakt u gebruik van de heftruck van uw keuze, zonder onvoorziene uitgaven. Of u nu kiest voor een huurconstructie voor een korte periode, full operational lease of sale & leaseback, u bent verzekerd van continuïteit in uw logistieke proces. Liftlease neemt het onderhoud, de jaarlijkse keuringen en eventuele reparaties voor haar rekening.

Aanvullende diensten

Liftlease biedt een totaaloplossing voor intern transport. Naast de verhuur van pallettrucks en andere interne transportmiddelen, verlenen wij alle diensten die nodig zijn om uw logistieke proces optimaal te laten verlopen. Zo weet u zeker dat uw pallettrucks altijd operationeel zijn en voldoen aan alle gestelde veiligheidseisen. We verzorgen graag het onderhoud en reparaties van uw pallettrucks voor u, maar nemen indien gewenst ook de jaarlijkse veiligheidskeuring voor onze rekening. Beschikt uw personeel niet over de benodigde certificaten om onze vervoersmiddelen te besturen? Dan is Liftlease ook uw startpunt voor geschikte opleidingen voor uw medewerkers.