Orderverzamelaars verhuur: veilig bij Liftlease

Snel en behendig door het magazijn? Bekijk onze orderverzamelaars. Bij Liftlease bieden we alle typen orderverzamelaars aan in verschillende soorten en maten.

De voordelen van huren bij Liftlease

Huurt u een hoogwerker bij Liftlease, dan weet u zeker dat deze volledig aan uw verwachtingen en de geldende veiligheidseisen voldoet. De grootste voordelen van huren bij Liftlease:

  1. Preventief onderhoud en reparaties aan uw hoogwerker(s)
  2. Jaarlijkse veiligheidskeuringen door een erkend keurmeester
  3. Inhouse chauffeursopleidingen mét hoogwerker certificaat

Orderverzamelaars

Elektrisch
Vraag een offerte aan

De mogelijkheden bij Liftlease

Huur of lease een orderverzamelaar

Een orderverzamelaar huren of leasen kan uitkomst bieden wanneer u geen grote investeringen wilt doen in uw intern transportmaterieel. Voor een vast bedrag per maand maakt u gebruik van de orderverzamelaar van uw keuze, zonder onvoorziene uitgaven. Of u nu kiest voor een huurconstructie voor een korte periode, full operational lease of sale & leaseback, u bent verzekerd van continuïteit in uw logistieke proces. Liftlease neemt het onderhoud, de jaarlijkse keuringen en eventuele reparaties voor haar rekening.

Aanvullende diensten

Liftlease biedt een totaaloplossing voor intern transport. Naast de verhuur van orderverzamelaars en andere interne transportmiddelen, verlenen wij alle diensten die nodig zijn om uw logistieke proces optimaal te laten verlopen. Zo weet u zeker dat uw orderverzamelaars altijd operationeel zijn en voldoen aan alle gestelde veiligheidseisen. We verzorgen graag het onderhoud en reparaties van uw orderverzamelaars voor u, maar nemen indien gewenst ook de jaarlijkse veiligheidskeuring voor onze rekening. Beschikt uw personeel niet over de benodigde certificaten om uw orderverzamelaars te besturen? Dan is Liftlease ook uw startpunt voor geschikte opleidingen voor uw medewerkers.