Hoogwerker verhuur – Veilig bij Liftlease

Werkt u regelmatig op grote hoogte, dan is een hoogwerker van essentieel belang. Of u nu aan hoge gebouwen, hoge magazijnstellages of installaties werkt, met een hoogwerker weet u zeker dat uw medewerkers veilig werken.

Welke hoogwerker u ook zoekt, Liftlease verhuurt de hoogwerker die past bij uw werkomstandigheden.

De voordelen van huren bij Liftlease

Huurt u een hoogwerker bij Liftlease, dan weet u zeker dat deze volledig aan uw verwachtingen en de geldende veiligheidseisen voldoet. De grootste voordelen van huren bij Liftlease:

  1. Preventief onderhoud en reparaties aan uw hoogwerker(s)
  2. Jaarlijkse veiligheidskeuringen door een erkend keurmeester
  3. Inhouse chauffeursopleidingen mét hoogwerker certificaat

Hoogwerkers

Vraag een offerte aan

De mogelijkheden bij Liftlease

Huur of lease onbezorgd een hoogwerker

Een hoogwerker of ander intern transportmaterieel huren of leasen kan uitkomst bieden wanneer u geen grote investeringen wilt doen. Voor een vast bedrag per maand maakt u gebruik van de hoogwerker die aan al uw wensen voldoet zonder onvoorziene uitgaven.

Of u nu kiest voor een huurconstructie voor een korte periode, full operational lease of sale & leaseback, u bent verzekerd van continuïteit in uw logistieke proces. Liftlease neemt het onderhoud, de jaarlijkse keuringen en eventuele reparaties aan uw hoogwerker voor haar rekening.

Aanvullende diensten

Liftlease biedt een totaaloplossing voor intern transport. Naast de verhuur van hoogwerker en andere interne transportmiddelen verlenen wij alle diensten die nodig zijn om uw logistieke proces optimaal te laten verlopen. Zo weet u zeker dat uw hoogwerkers altijd functioneren en voldoen aan alle gestelde veiligheidseisen.

Zo verzorgen wij graag het onderhoud en reparaties van uw hoogwerkers voor u, maar nemen wij ook de jaarlijkse veiligheidskeuring voor onze rekening. Beschikt uw personeel niet over de benodigde certificaten om te werken met hoogwerkers? Dan is Liftlease ook uw startpunt voor geschikte opleidingen voor uw medewerkers.