Heftruck verhuur: onbezorgd bij Liftlease

Heftrucks, ook wel vorkheftrucks of vorklifts genoemd, zijn onmisbare interne transportmiddelen. Het vervoeren van goederen op een pallet gebeurt hoofdzakelijk met een heftruck. Of u ze nu gebruikt voor laden en lossen of voor gebruik in het magazijn, u kunt niet zonder!

Elektrische heftrucks zijn voornamelijk geschikt voor binnenshuis gebruik, terwijl bij gebruik op een bedrijfsterrein in Nederland diesel heftrucks of heftrucks op lpg de meest populaire oplossing zijn. Welke heftruck u ook zoekt, Liftlease verhuurt de heftruck die u nodig heeft.

De voordelen van huren bij Liftlease

Huurt u een heftruck bij Liftlease, dan weet u zeker dat uw intern transportmiddel aan uw verwachtingen voldoet. De grootste voordelen van huren bij Liftlease:

  • Preventief onderhoud en reparaties aan uw heftruck(s)
  • Jaarlijkse veiligheidskeuringen door een erkend keurmeester
  • Inhouse chauffeursopleidingen mét heftruckcertificaat

Heftruck (3 wiel)

Elektrisch
Vraag een offerte aan

Heftruck (4 wiel)

Elektrisch
Vraag een offerte aan

Heftruck

Diesel
Vraag een offerte aan

Heftruck

LPG
Vraag een offerte aan

De mogelijkheden bij Liftlease

Huur of lease een heftruck

Een heftruck huren of leasen kan uitkomst bieden wanneer u geen grote investeringen wilt doen in uw intern transportmaterieel. Voor een vast bedrag per maand maakt u gebruik van de heftruck van uw keuze, zonder onvoorziene uitgaven. Of u nu kiest voor een huurconstructie voor een korte periode, full operational lease of sale & leaseback, u bent verzekerd van continuïteit in uw logistieke proces. Liftlease neemt het onderhoud, de jaarlijkse keuringen en eventuele reparaties voor haar rekening.

Aanvullende diensten

Liftlease biedt een totaaloplossing voor intern transport. Naast de verhuur van heftrucks en andere interne transportmiddelen, verlenen wij alle diensten die nodig zijn om uw logistieke proces optimaal te laten verlopen. Zo weet u zeker dat uw heftrucks altijd operationeel zijn en voldoen aan alle gestelde veiligheidseisen. We verzorgen graag het onderhoud en reparaties van uw heftrucks voor u, maar nemen indien gewenst ook de jaarlijkse veiligheidskeuring voor onze rekening. Beschikt uw personeel niet over de benodigde certificaten om uw heftrucks te besturen? Dan is Liftlease ook uw startpunt voor geschikte opleidingen voor uw medewerkers.